Ejal40 behandling

Ejal 40 er en bio-revitaliserende gel, der indeholder den seneste generation af mellemmolekylær hyaluronsyre, der er ideel til at genopbygge den ekstracellulære matrixs grundlæggende struktur.

Hvorfor Ejal 40?

Hvordan virker Ejal 40?

Produktets formel indeholder en optimal kombination af molekylær koncentration og molekylvægt på 40mg koncentreret Hyaluronsyre og derved mere effektivt end andre lignende produkter.

Sprøjten er fyldt og indeholder 2,0 ml gel. Ejal 40 kan injiceres med flere teknikker, men den mest effektive teknik er 4-punkts teknologien (4 PBR), som tillader injektion af 0,25 ml med en 30G nål på hver side af ansigtet, der minimerer risikoen for ødem, blå mærker, og smerte. Behandlinger med Ejal 40 forbedrer tætheden af huden ved at stimulere fibroblaster og dannelsen af kollagen- og elastinfibre.

Ejal 40 hos Clinic Balance

Behandlinger med hyaluronsyre stimulerer produktionen af nyt kollagen og genopretter niveauet af naturlig hyaluronsyre i huden ved at modvirke nedbrydningsprocessen. Ydermere er produktet designet til at omstrukturere og forstærke den ekstracellulære matrix revitaliserende hud, der er dehydreret og beskadiget af aldring og soleksponering.

Der anbefales 2-3 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum.

 

Sådan fungere det

Med alderen svækkes aktiviteten af ​​fibroblaster, som er de celler der er ansvarlige for kollagenproduktionen i huden. Huden mister langsomt sin naturlige tæthed og elasticitet. Denne proces, sammen med et fald i mængden af ​​hyaluronsyre, fører til dannelsen af ​​rynker, furer og andre ældningstegn. Ved at injecere skinbooster i hudens overflade, sættes kollagenproduktionen igang og huden regenereres.

  • Foryngelse af ansigtets konturer
  • Forbedring af hudens spænding og elasticitet
  • Udjævning af rynker
  • Revitalisering af svækket og slap hud
 
BOOKING AF TID

Bestil tid til en gratis konsultation

Ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed, skal der foretages en lovpligtig konsultation hos en behandler, hvis man ikke er blevet behandlet før. Dette er gratis og skal gøres senest 48 timer før første behandling. Her vil du modtage vejledning af vores behandlere, hvor I vil gennemgå evt. valg af behandling og dermed planlægning af det.