Filler behandling

Feminine læber og ansigtstræk med Juvederm

En behandling hos Clinic Balance er ren forkælelse

Juvederm Filler-behandling til ansigtkonturering, læbeforstørrelse og meget andet

Hos Clinic Balance anvender vi injektionsbehandling og bruger det lægegodkendte middel, Juvederm. Injektionsbehandling med non-permanent- filler bruges i Clinic Balance, blandt andet for tilførsel af volumen i kindben, læber og hage, samt andre steder hvor vi med tiden mister volumen. Herunder ved rynke/fuge-reduktion, mørke rander under øjnene, læbe forstørrelse og løse hudområder.

Vores patienter oplever overraskende gode resultater. Mange af dem skal selvfølgelig vænne sig til deres nye look. Men så snart de har tilvænnet sig behandlingens resultater, oplever vi glade og tilfredse patienter, der er taknemmelige for resultatet. Vores patienters tilfredshed er vores drivkraft og vi nyder at gøre en forskel for dem.

Vi har hos Clinic Balance autorisationen til at foretage filler behandlinger. Både vores hudlæge og sygeplejesker har de rette forudsætninger for at foretage behandlingerne, og de nyder at opfriske og opløfte patienternes look. Som specialuddannede sundhedspersonale, og med mange års erfaring, er De i trygge hænder hos Clinic Balance – den førende filler-behandlings klinik.

Hos Clinic Balance stræber vi efter at tilpasse den enkelte behandling til hver enkelte patient. Vi lægger stor vægt på, at ansigtets naturlige udtryk og konturer bevares. Ikke alle behandlere formår at levere et resultat, som er tilpasset deres patienters ansigtstræk. Men hos Clinic Balance har vi netop gjort det til vores varemærke, at levere et resultat som både vores patienter er glade for og som vi er stolte af.

Skab de bedste resultater med Juvederm

Juvederm sortimentet har formuleringer til alle områder af ansigtet. Efter en konsultation med din registrerede behandler kan Juvederm optimere dine bedste træk og skabe resultater, der ser naturlige ud. Juvederm er et sortiment af ansigtsfillers med hyaluronsyre. Gelen injiceres under huden med en ultratynd nål.

Naturlig forandring

Gelen udfylder linjer og rynker og tilfører diskret volumen. Hyaluronsyren i gelen holder på fugten. Afhængigt af behandlingen og produktet kan resultaterne holde i op til 18 måneder. Juvederm indeholder også Lidokain, et bedøvelsesmiddel, der gør behandlingen mere behagelig. Juvederm forskønner dit ansigt på tre primære områder. Den revitaliserer, løfter og markerer.

BOOKING AF TID

Bestil tid til en gratis konsultation

Ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed, skal der foretages en lovpligtig konsultation hos en behandler, hvis man ikke er blevet behandlet før. Dette er gratis og skal gøres senest 48 timer før første behandling. Her vil du modtage vejledning af vores behandlere, hvor I vil gennemgå evt. valg af behandling og dermed planlægning af det.

Ansigtkontuering

Efterhånden som vores hud mister hyaluronsyre, mistes der ansigtsvolumen, og kindernes ungdommelige ansigtskonturer reduceres. Med tiden mister den midterste del af ansigtet også volumen, og underansigtet begynder at danne slap hud under hagen. Hagen mister sin faste form. Et ansigt med et ungt udseende har runde konturer, høje kindben og en veldefineret kæbelinje. Juvedérm Voluma har en høj volumengivende kapacitet, som gør det det muligt at erstatte tab af volumen i kinder, hage og andre områder i ansigtet. Juvéderm genopretter diskret formen af kinderne, så de bliver høje og faste. Det genopretter ansigtets volumen og gendanner mere ungdommelige ansigtsproportioner. Desuden udglatter det kæbelinjen og fremhæver kindbenenes konturer og tilfører fugt, så huden genvinder naturlig elasticitet og farve. Juvéderm giver dermed en let løftende effekt uden operation.

Læbebehandling

Få smukke og fyldige læber med filler-behandling – bliv den bedste udgave af dig selv. Ethvert ansigt og alle læber er unikke. Clinic Balance kan hjælpe dig med at få mere fyldige læber samt markere din læbekant. Vi er specialister til behandling af læber og vores resultater er imponerende.

Læberne præger hele dit ansigt og er med til, at fremhæve et feminint ansigtsudtryk, og da vi jo ikke alle er født med fyldige markerede læber, kan Juvederm være et godt behandlingsalternativ. En læbebehandling kan være med til, at skabe fyldigere læber, fremhæve læbekonturerne, løfte de nedadhængende mundvige samt reducere rynkerne omkring munden. Læbebehandling med Juvederm giver en naturlig og effektiv læbeforstørrelse eller læbemarkering, virker omgående og giver et æstetisk smukt og langvarigt resultat. Juvederm er en krystalklar gel baseret på Hyaluronsyre, der er kendt for at fungere som kroppens eget smøremiddel. Hos Clinic Balance behandler vi dine læber, så du får et smukt resultat, med fyldige læber til følge