Laser behandlinger

Hos Clinic Balance får du altid en gratis konsultation med grundig vejledning og information om din behandling

PERMANENT HÅRFJERNING

Hårreduktion mod uønsket hår
med Soprano Titanium

Ønsker du permanent hårfjerning på et mindre område på kroppen? Og er du træt af at holde huden glat med skraber? Så er permanent laser hårfjerning hos Clinic Balance løsningen! Clinic Balance har flere års praktisk erfaring med smertefri og permanent laser hårfjerning, ligesom vi også har masser af dybdegående viden på området – vi vægter din sikkerhed højt, og hos os er du i helt trygge hænder. Med permanent hårfjerning kan du se frem til en øget følelse af velvære, ligesom din hud vil blive ved med at være glat og velplejet.

HÅRREDUKTION – med Soprano ICE Titanium.

Soprano Titanium’s ICE PLUS kølesystem holder huden kold under hele behandlingen, og patenteret SHR-teknologi bidrager til ekstrem høj sikkerhed. For den bedste effekt kombinerer Soprano Titanium de tre mest effektive bølgelængder i et og samme håndsæt (3D-teknologi) og behandler således forskellige niveauer af huden på samme tid, hvilket resulterer i en mere effektiv behandling.

  • Kortere behandlingstid
  • Hurtigere resultater
  • Mindre smertefuld
 

Hvor ofte skal man have behandling?

Det skal gå 4-8 uger mellem behandlingerne, da du skal vente, indtil de sovende hårsækker bliver aktive igen. Intervallet er ekstremt individuelt. Nogle kunder kan opleve, at de efter nogle hårfjerningsbehandlinger pludselig ser ud til at have mere hår. Forklaringen er, at de resterende sovende hårsækker “aktiveres” af laseren hurtigere, end de ville have gjort uden behandling. Dette betyder bare, at disse “nyligt aktiverede” hårsækker lettere kan fjernes ved efterfølgende behandling. 1-2% af kunderne oplever MANGLENDE effekt af behandling på grund af hormonal faktor.