Clinic Balance

Din glæde er vores drivkraft

Velkommen til Clinic Balance

Clinic Balance er en kosmetisk klinik med speciale i at optimere ansigtskonturer, reducere rynker og gøre læberne fyldigere og smukkere. Vi er eksperter i filler og rynkebehandlinger. Vores vision er at rådgive dig ud fra dine ønsker og behov kombineret med vores faglighed – så vi sammen skaber en naturlig forandring, uden at det ændrer dit personlige udtryk.

 

 

Klinik i Københavnsområdet
Autoriseret personale

Autoriseret behandlinger

Klinikken er registreret af Styrelsen for patientsikkerhed som behandlingssted. Vores ansvarshavende er speciallæge i hudsygdomme og dermatologi. Derudover har klinikken specialsygeplejesker til at varetage selve behandlingerne og arbejder alene med filler- og rynkebehandlinger.

Vores mål og vision

Vi elsker natulig forandring

Målet og visionen hos Clinic Balance er ikke, at ændre dit udseende, men at give dig en frisk og smukkere udstråling, så det er harmonisk, æstetisk og naturligt. 

Vi ved at kosmetisk behandlinger er en tillidssag. Og det prøver vi i fulde at leve op til

Vi elsker vores kunder

Vi giver dig en professionel og kompetent vejledning og behandling. For vi ved, at en grundig vejledning og forventningsafstemning er et vigtigt aspekt inden behandlingen foretages. Kosmetisk behandling er yderst effektiv og kunsten er at skabe et resultat som er så naturligt som muligt. Det arbejder vi med hverdag og er de førende indenfor kunsten.