Mesoterapi - Vitamin booster

Anti-aging med Mesoterapi mod kedelig og træt hud

MESOTERAPI – VITAMIN BOOSTER

Hudforyngende og langtidsholdbar behandling

Med anti-age Mesoterapi kan du få en hudforyngende og langtidsholdbar ansigtsbehandling. Behandlingen udføres i vores klink på Taastrup Hovedgade. ​Hos Clinic Balance lægger vi stor vægt på den personlige kundekontakt og behandlinger i høj kvalitet med et tilfredsstillende resultat til følge.

Her anvendes særlig udviklet meso-produkter til behandling med mesepen – bestående af bittesmå steriliserede nåle, der penetrerer huden i dybden 0,25 – 2,5 mm. De små sår fremprovokerer kollagen- og elastindannelsen, som heler huden, og får den til at fremstå mere sund og forynget.

Samtidigt bliver meso-produkterne stemplet ned i huden, som fremskynder den foryngende og helingsproces. Dette kaldes også kollageninduktionsterapi.

Behandlingen er generelt sikker og effektiv, og reducerer rynker, mindsker ardannelser og opstrammer/forynger løs og aldrende hud.

Sådan foregår behandlingen

Anti-age Mesoterapi foregår ved, at en speciel cocktail af ingredienser injiceres i huden (mesoderm). Cocktailen kan indeholde vitaminer, mineraler, antioxidanter, peptider og aminosyrer for at producere mere kollagen. Hyaluronsyren hjælper med at fugte og fylde huden ud, hvor andre komponenter supplerer med ekstra næring.

En typisk behandling tager omkring 40 min. For at opnå de bedste resultater anbefales en session på 3 til 5 behandlinger afhængigt af hudens tilstand. Du vil se en øjeblikkelig forbedring af kedelig og træt hud.

Ville du vide mere?

Proceduren er ikke smertefuld, men en bedøvelsescreme kan bruges til at mindske ethvert ubehag. Let hævelse og små injektionsprikker i huden er ikke usædvanligt, men forsvinder i løbet af et døgns tid.

For yderligere information om behandlingen bedes du tage kontakt til os med henblik på at booke en tid til en konsultation. 

​Ved spørgsmål angående vores priser bedes du ligeledes kontakt os. 

BOOKING AF TID

Bestil tid til en gratis konsultation

Ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed, skal der foretages en lovpligtig konsultation hos en behandler, hvis man ikke er blevet behandlet før. Dette er gratis og skal gøres senest 48 timer før første behandling. Her vil du modtage vejledning af vores behandlere, hvor I vil gennemgå evt. valg af behandling og dermed planlægning af det.