Profhilo®

Innovativ behandling der er skabt til at give huden mere fylde og elasticitet

Clinic Balance 

Forbedr hudens fasthed med Profhilo®

Profhilo-behandlingen er særligt velegnet til personer, der oplever, at deres hud er blevet mindre stram og elastisk med tiden. Med Profhilo opnår du resultater, der ser helt naturlige ud. Det er en sikker behandling for dem, der søger en opstrammende og foryngende effekt, der hydrerer huden indefra og giver den en naturlig glød. Profhilo kan bruges på flere områder, herunder ansigtet, halsen, décolleté, hænder og arme. Det har den højeste koncentration af hyaluronsyre på markedet, hvilket giver en dybdegående fugtgivende og opstrammende virkning.

Profhilo® er det første BDDE-fri, stabiliserede og injicerbare hyaluronbaserede produkt til behandling af slap hud. Med sin imponerende høje koncentration af hyaluronsyre (64 mg / 2 ml) fugter det ikke kun huden, men omformer også ældet og slap væv. Denne stimulering fører til væsentlige forbedringer i vævets kvalitet og giver en opstrammende og løftende effekt på huden.


En behandling med Profhilo forbedrer hudens kvalitet og fugtighed både i de dybere hudlag og overfladelaget (dermis og epidermis). Det øger også kroppens egen produktion af hyaluronsyre og elastin, hvilket resulterer i en mere ungdommelig udstråling.

Profhilo kan anvendes på disse områder:

Profhilo-behandlingen forbedrer hudens kvalitet og fugtniveau i både de dybere lag (dermis) og det øverste hudlag (epidermis). Der fremmes desuden en øget produktion af naturlig hyaluronsyre (HA) og elastin, hvilket resulterer i en hud med en mere ungdommelig og frisk udstråling.

Hvor længe holder behandlingen?

Du vil opleve effekt af hver behandling, men ønsker du den optimale effekt af Profhilo, skal du behandles to-tre gange med én måneds interval.  Holdbarheden afhænger af hudens tilstand, alder samt det behandlede område. Effekten kan vedligeholdes ved 1-2 injektioner om året.

Female is receiving botox injections stock photo

Behandlingen

Hudens renhed og hygiejne opretholdes. Under Profhilo-behandlingen er der kun få injektionssteder, og der kræves minimal restitutionstid. Profhilo-behandlingen udføres af en autoriseret sundhedsprofessionel, såsom en sygeplejerske eller læge, der har gennemgået specifik træning og er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Efter behandlingen

Nogle almindelige bivirkninger omfatter rødme, hævelse, ømhed og kløe i de behandlede områder. Der kan også forekomme lejlighedsvise blå mærker. Det anbefales at undgå berøring af de behandlede områder og undlade at påføre makeup i de første 4 timer efter injektionsbehandlingen.

Resultat og varighed

Med Profhilo vil du erfare en markant forbedret hudstruktur, hvor hudens elasticitet øges, og rynker og fine linjer mindskes.

Profhilo har en strammende og hudforyngende virkning.

Varigheden af resultaterne varierer afhængigt af hudens tilstand, alder og det behandlede område og kan strække sig fra 6 til 12 måneder.

Du vil bemærke en effekt efter hver behandling, men for at opnå den optimale effekt af Profhilo® anbefaler vi behandling to til tre gange med en måneds mellemrum. Dette giver huden et ekstra løft ved hver behandling.

Hudens renhed og hygiejne opretholdes. Under Profhilo-behandlingen er der kun få injektionssteder, og der kræves minimal restitutionstid. Profhilo-behandlingen udføres af en autoriseret sundhedsprofessionel, såsom en sygeplejerske eller læge, der har gennemgået specifik træning og er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Book tid i dag og start din rejse mod en yngre og opstrammet hud

Har du længe ønsket at genoplive din hud og opnå en yngre, mere opstrammet udstråling? Nu er muligheden her! Vores Profhilo® behandling er nøglen til at kickstarte din rejse mod en fornyet og smuk hud.

Book din tid i dag og begynd rejsen mod en ungdommelig og strammere hud. Gør noget godt for dig selv og lad os hjælpe dig med at stråle!

BOOKING AF TID

Bestil tid til en gratis konsultation

Ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed, skal der foretages en lovpligtig konsultation hos en behandler, hvis man ikke er blevet behandlet før. Dette er gratis og skal gøres senest 48 timer før første behandling. Her vil du modtage vejledning af vores behandlere, hvor I vil gennemgå evt. valg af behandling og dermed planlægning af det.