Profhilo

Innovativ behandling der er skabt til at give huden mere fylde og elasticitet

Profhilo - vejen til yngre hud


Hos Clinic Balance præsenterer vi Profhilo, som er den nyeste teknologi til ”kalkunhud”. Jo ældre man bliver jo mere mister man hudens elasticitet og kollagens fibre, som holder huden ung og spændstig, falder. Med Profhilo kan vi hjælpe din hud til, at få mere fylde og booste sig selv.

Hvad er Profhilo?

Profhilo er en bioremoderende behandling, hvilket er et innovativt koncept til anti aging, der modvirker hudens aldring. Profhilo indeholder en meget høj koncentration af hyaluronsyre og giver dermed en langvarig effekt.

Profhilo injiceres med en specielt udviklet injektionsteknik, der reducerer smerterne og antallet af injektionssteder. 

Kunder med moden hud, der er påvirket af tørhed og synes kreppet, vil vi hos Clinic Balance anbefale en Profhilo-behandling.

Hvor længe holder behandlingen?

Du vil opleve effekt af hver behandling, men ønsker du den optimale effekt af Profhilo, skal du behandles to-tre gange med én måneds interval.  Holdbarheden afhænger af hudens tilstand, alder samt det behandlede område. Effekten kan vedligeholdes ved 1-2 injektioner om året.

Female is receiving botox injections stock photo
BOOKING AF TID

Bestil tid til en gratis konsultation

Ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed, skal der foretages en lovpligtig konsultation hos en behandler, hvis man ikke er blevet behandlet før. Dette er gratis og skal gøres senest 48 timer før første behandling. Her vil du modtage vejledning af vores behandlere, hvor I vil gennemgå evt. valg af behandling og dermed planlægning af det.