PRF og PRP

Giv din hud en kærlig hånd med PRF og PRP

Clinic Balance 

Strålende hud begynder indefra

PRF og PRP repræsenterer nogle af de seneste ikke-kirurgiske behandlingsmetoder inden for æstetisk medicin. Disse behandlinger involverer brug af dit eget blod i en biologisk foryngelsesproces, der udnytter dine naturlige vækstfaktorer og blodkomponenter til at stimulere cellefornyelse, produktionen af kollagen og elastiske fibre.

Forskellen mellem PRP og PRF

PRF (Platelet Rich Fibrin) repræsenterer en videreudvikling af PRP (Platelet Rich Plasma) og adskiller sig ved at levere en mere gradvis frigivelse af vækstfaktorer, hvilket resulterer i længerevarende effekter af behandlingen. Derfor anbefaler vi hos Clinic Balance primært PRF-behandlingen. Den væsentligste forskel mellem de to behandlinger ligger i centrifugeringen af blodet, hvor PRF-behandlingen også inkluderer Fibrin.

PRF-PRP-behandlingen er velegnet til:

PRF - PRP anbefales ikke hvis:

Behandlingen

Først udtages en blodprøve, hvorefter blodet gennemgår en centrifugering. Dette proces trækker de røde blodlegemer fra og adskiller dem fra serummet.

Dernæst renses huden grundigt, og der påføres en lokalbedøvende creme på det specifikke område, der skal behandles. Der er også mulighed for at blande serummet med Lidokain for en lokalbedøvende effekt, dog er dette normalt sjældent nødvendigt.

Plasmaet/serummet injiceres derefter forsigtigt med en fin nål i det ønskede behandlingsområde. Hele proceduren tager normalt omkring 30-45 minutter og kan udføres på næsten alle kropsområder, uanset hudtype og farve.

For at opnå de mest optimale resultater anbefales normalt en serie på 3 behandlinger med 4 ugers intervaller.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan der opstå en subtil hævelse og en let rødme. Det er også muligt at opleve blå mærker, hvilket er en almindelig bivirkning ved behandlinger, der involverer nåleinjektioner.

Efter blot den første behandling vil du kunne bemærke synlige og mærkbare resultater. For at opnå den mest imponerende effekt anbefaler vi et behandlingsforløb bestående af 2 til 3 sessioner med 4 ugers mellemrum mellem hver behandling.

Efter dette indledende forløb anbefaler vi vedligeholdelsesbehandlinger 1 til 2 gange om året.

For at beskytte din hud og forhindre fremtidige skader er det altid vigtigt at bruge solbeskyttelse med en SPF på 30-50. SPF hjælper med at forebygge solskader og sikrer en mere ensartet hudstruktur.

Resultat fra PRF behandling

Når PRF injiceres, frigiver blodplader gradvist vækstfaktorer, der fremmer en øget produktion af kollagen og hyaluronsyre. PRF-behandlingen stimulerer også cellefornyelsen og fremmer dannelse af nye blodkar, hvilket resulterer i en forbedret blodcirkulation.

Resultatet af PRF-behandlingen inkluderer en hud, der udstråler mere glød og smidighed. Der opnås også en opstrammende effekt og en reduktion af rynker. Dette bidrager til en mere ensartet hudstruktur og giver en fornyet og friskere udseende hud.

Derudover kan PRF også anvendes til at fremme øget hårvækst ved behandling af hårbundsproblemer.

Book tid allerede i dag

Ønsker du at forvandle din hud og genoplive din naturlige skønhed? Det er nu lettere end nogensinde før! Book din tid til vores PRF og PRP behandlinger, og begynd rejsen mod en strålende og ungdommelig hud.

Vores erfarne og professionelle team er her for at give dig den personlige oplevelse, du fortjener. Med PRF og PRP kan du forvente synlige og langvarige resultater, der forbedrer hudens kvalitet og udseende.

Så hvorfor vente? Gør noget godt for dig selv i dag og book din tid hos os.

BOOKING AF TID

Bestil tid til en gratis konsultation

Ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed, skal der foretages en lovpligtig konsultation hos en behandler, hvis man ikke er blevet behandlet før. Dette er gratis og skal gøres senest 48 timer før første behandling. Her vil du modtage vejledning af vores behandlere, hvor I vil gennemgå evt. valg af behandling og dermed planlægning af det.