Rynkebehandling

Opnå et friskere udseende med effektiv rynkebehandling

En behandling hos Clinic Balance er ren forkælelse

Hos Clinic Balance anvender vi Vistabel® for rynkebehandling

Hos Clinic Balance starter du dit behandlingsforløb med en gratis og uforpligtende konsultation med vores hudlæge. Behandlingerne mod rynker udføres af læger og specialuddannede kosmetiske sygeplejersker med mange års erfaring. Der findes rigtig mange behandlingsmuligheder mod rynker, som ikke kun er rynkereducerende eller foryngende. Hos Clinic Balance er vi også eksperter i at udføre kombinationsbehandlinger for at skabe det bedste resultat med rynkebehandling.

Sådan virker Rynkebehandling

Med alderen kommer rynkerne. Det kan vi ikke komme udenom. Men bare rolig. Der er hjælp at hente, hvis du gerne vil af med rynkerne. Ved en rynkebehandling fortager men injektion, som “sætter” sig på musklens receptorer og hæmmer nerveimpulsens signal i at nå frem til musklen. Med det ophører muskelbevægelsen, og man opnår en udglattende effekt og får et løftet og friskere udseende. De fleste oplever hurtigt resultaterne som et markant pust i form af et friskere udseende, hvorfor rynkebehandlinger er de mest populære behandlinger blandt mange der gerne vil have et opløftet og frisk udseende.

Effektiv behandling mod rynker

En rynkebehandling er en effektiv løsning, til dig der ønsker at fjerne dybe rynker og linjer i det øvre ansigt. De fleste rynker KAN behandles, så man opnår et yngre, mildere og friskere udseende. Rynker kommer med alderen og kan få dit ansigt til at udstråle stress, bekymring, vrede og manglende overskud. Rynkerne skyldes sammentrækning af musklerne, hvor huden bliver foldet. Vi tilpasser rynkebehandlingen dit ansigt for dermed at skabe det bedst mulige resultat ud fra dit udseende. Det er vigtigt, at man beholder sin personlige ansigtsmimik, så man kan smile og grine som før behandlingen, og at behandlingen ikke forårsager et unaturligt udseende. Det kræver uddannelse og evner at nå et resultat, der ser naturlig ud. Netop de kompetencer besidder vi hos Clinic Balance.

Hvordan foregår rynkebehandling?

Close up of cosmetic botox injection

Hvor længe holder rynkebehandlingen?

Rynkebehandling holder normalt i 3-6 måneder. Hos de fleste er effekten rigtig god i 3 måneder, og man vil herefter opleve, at man igen kan begynde at bruge musklen. Efter 3-6 måneder er der hos de fleste behov for en ny behandling. Holdbarheden vil ofte øges med gentagne behandlinger. Det kan i starten føles lidt anderledes, da man ikke kan bruge den muskel, som man normalt har spændt, men det vænner man sig hurtigt til.

Female is receiving botox injections stock photo

Hvilke resultater kan du forvente af rynkebehandling?

Du kan forvente at se friskere og yngre ud. Behandlingen vil åbne dine øjne op og gør huden fin at se på. Dit ansigt vil se glattere, sundere og friskere ud. De fleste af vores kunder oplever en større tilfredshed med udseendet efter endt behandling, hvilket medfører en større selvtillid og bedre humør.

Close up of cosmetic botox injection

Hvad kan man forvente efter behandlingen?

Der ses kun let og kortvarig rødme efter behandlingen. Man kan med det samme genoptage sine daglige gøremål uden nogen former for gene. I 4 timer efter behandlingen er det vigtigt ikke at massere og trykke på det behandlede område. Det frarådes at indtage alkohol, gå i varmt bad og dyrke hård fysisk motion. Effekten indtræder inden for 5-10 dage.

BOOKING AF TID

Bestil tid til en gratis konsultation

Ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed, skal der foretages en lovpligtig konsultation hos en behandler, hvis man ikke er blevet behandlet før. Dette er gratis og skal gøres senest 48 timer før første behandling. Her vil du modtage vejledning af vores behandlere, hvor I vil gennemgå evt. valg af behandling og dermed planlægning af det.